Bloggtorka

Tyvärr har jag inte skrivit så många blogginlägg den här veckan och det finns några mindre anledningar till detta.  För det första drabbadejag av bloggtorka d.v.s. jag kunde inte komma på ett riktigt bra ämne. Kanske det skulle ha dugt att skriva lite smått och gott om vardagen liksom en dagsbok. Men jag fördrar egentligen att vänta tills jag har såväl ett bra ämne som tid och lust att skriva passionerat och betydelsefullt om det ämne.

Men den största anledningen är att jag har en spelning nu på lördag och därför har jag prioriterat minst en timme varje kväll för att öva. Den här spelningen är extra speciell eftersom  jag kommer att spela och sjunga alldeles ensam i en atejlé här i Brån. Men den inte är vilken som helst ateljé utan Lailla Koukkaris ateljé, Blå Skuggan som har en speciellt bakgrund. Själva huset är det förra detta bönhuset i Brån och dessutom var det min man som var djupt inblandade i försäjlningen av huset!

Imorgon blir det nämligen Konstrundan som ordnades upp av Vännäs kommun. Synd bara att det står bara "Brån 36" på Vännäs hemsida istället för ateljéns riktiga nämn Blå Skuggan! I alla fall, Laila är en mycket duktig konstnär och därför bör Blå Skuggan missas på helgens konstrunda! Dessutom kommer jag att spela och sjunga kl.13-14. Välkomna!

En kommentar

  1. Andreas Jansson

    Spännande!

    Vi är mitt uppe i en flytt. Jag brukar lyssna på de klipp din ordvitsige man brukar lägga upp i bloggen eller på facebook.

    Jag hoppas det kommer fler tillfällen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.