Hösten nalkas

Semesterperioden för de allra flesta är slut och imorgon är det dags att återgå till vardagen. Fastän själv har jag jobbat hela sommaren eftersom jag och min man tog, som vanligt, tidig semester till USA i maj och var tillbaka på jobbet strax före midsommar.

Sommaren innebär en slags låg säsong här i bloggsfären. Både vi som skriva bloggar och ni som läser dem har haft trevligare saker att göra och njuta av under det relativt korta svensksommaren. Själv har jag haft andra projekt och intressen på gång som jag blev tvungen att prioritera tid för när jag var ledig från jobbet.

Men nu när hösten nalkas blir det kanske lite mer aktivitet på bloggen. Jag kan inte lova särskilt många bloggar, men vi får se hur många jag hinner. Hoppas att ni har haft en trevlig sommar och jag önskar er en ”mjukstart” på första veckan åter på jobbet eller skolan.

2 kommentarer

  1. Elisabeth

    Jag har saknat dina inlägg men det är nog som du säger, sommaren är lågsäsong. Efter ett års uppehåll har jag nu tänkt klara av de sista 30 poängen på min utbildning och det känns både roligt och nervöst. Är inte säker på att jag är tillräckligt pigg ännu.
    Älskar hösten och välkomnar den. Det känns alltid som en slags nystart och jag kommer så väl ihåg känslan från barn- och ungdomen inför skolstarten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.