Flera ”ligg” per dag

En bekant till mig (man) sa att varje dag innehöll att tacka nej till flera "ligg"!

Detta blev jag lite faschinerad av – jag som inte ens fattar när någon stöter på mig. Tänk om det springer runt en mass "ligg" och jag inte ens uppfattar dem – vilket slöseri!!??

Vid närmare eftertanke så blir jag lite fundersam – orkar jag börja granska alla i min omgivning och försöka se vilka som vill i säng eller inte. Och hur vet man det? Och hur jobbig blir inte tillvaron om jag ska fokusera på detta?

Och vill jag ha den inställningen till andra människor och tro att om folk tilltalar mig vill ha mig i säng!!??
Och vilka vill jag i så fall ha "isäng".

Nääää det här känns väldigt långt ifrån mig som person – jag hoppar detta och vill inte tänka i de banorna alls.

13 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Utgå bara från att varje normal och frisk man, om omständigheterna för tillfället är de riktiga, sällan skulle ha något emot ett ”ligg”. Först skall förstås personkemin stämma och sedan får det förstås inte någon annan kvinna, som man lovat evig trohet finnas med i bilden – inte heller någon man som den åtrådda kvinnan lovat samma sak.

    Där hör du – vi män (en del av oss) är som djur, som visst någon kvinnosakskvinna nyligen sagt.

  2. Freddan

    Det är just detta som är så befriande bra med dig Lisbet. Dig kan vara vän med, du ställer inte till en massa utan är bara en riktigt bra VÄN. Sedan att du inte märker de som vill vara mer har jag ju märkt i flera sammanhang. Jag har ju fått säga till dig vilka som du borde haka på. DU MÄRKER ALDRIG NÅTT. haha

  3. Lina

    Det finns ju de som ”samlar på ligg” – blir ju en maktfaktor att få folk i säng och sedan spela på deras sårbarhet.

  4. HelnaElna

    Att få sig ett ligg är ju enkelt men kvaliten på det sviktar. det är ju ofta närhet man söker inte själva ligget som det brukar sluta med.

  5. Anders

    Äh, jag märker vanligtvis inte heller när folk stöter på mig och är inte olycklig för det. Tvärtom, tänk vad strul och skitsnack man slipper när man inte hoppar i säng hipp som happ med vem som helst 🙂 Bry dig inte utan fortsätt vara den du är Lisbet!

  6. Lisbet Olofsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-07-09 08:33)
    Kalle – du är ju för underbar..*ler stort*
    Ni är rätt fina djur nu. Jag är inte manshatare bara RÄDD för er..*haha*

  7. Maria Skiddi

    hmmm…=)

    Jag som varit ifrån min bästa vän å mitt bästa ”ligg” såg på kylskåpsdörrn på jobbet igår kväll ”Erotisk fruktsallad”..blinkade till å tittade mer noggrant å där stod ”Exotisk fruktsallad”. Så kan det gå när man varit en runawaybrud i 6 dgr hehe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.