Sorry – Spammat er

ALLTSÅ – det är först nu som jag fattat att jag måste godkänna alla kommentarer som skrivs. Även de som är med på bloggen.
Ursäkta mig alla som fått 50 stycken likadana kommenatrer eftersom jag inte sett att de trillat in på er sida.

 

13 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-09-26 08:40)
  Såklart jag läser – men du har nog fått 15 svar på samma för jag har trott att de inte fastnat och försvunnit när jag inte sett dem på dig.

 2. Per Hansson

  Detta fenomen – att vi bloggare måste godkänna även andra bloggares helt oanonyma kommentarer – är VK:s eftergift för ett visst het(s)levrat kommunalråd i Umeå…

  Tråkigt tycker i alla fall jag, som rätt ofta kommenterat herr Holmlund direkt på hans blogg – men nästan aldrig fått ett svar. Fegt tycker jag , med tanke på hur mkt skit han snackar om andra.

  Nåja – vi får hjälpas åt att påminna Holmlund om detta. Ikväll gjorde jag ett litet försök…

 3. Lisbet Olofsson

  Svar till Per Hansson (2011-09-27 00:38)
  Men vad är då visten med blogg om man ska häva ur sig en massa och sedan inte möte kritik på en blogg. Lika bra alla bojkottar hans blogg då. Då är hans ord inte så mycket värda.

 4. Maria Skiddi

  Bra förslag Lisbet, vilket jag gör efter att ha upptäckt hur snabb han är på hanen att förbjuda- dra in-osv, för andra.

  Skulle han få bestämma i övrigt om det sk ”fria ordet” och satt i en högre position med andra mandat skulle man ju kunna fundera över hur det skulle se ut om han fick expandera sina behov av ”oemotsagdhet”

 5. Helena Nilsson Springare

  Haha.. jaa.. det tog ett tag innan jag kopplade det där med.. fast sen blev jag lite fundersam: Är inte ens vi vk-bloggare betrodda med det sunda förnuftet längre? Jag har då, så vitt jag kan minnas.. aldrig sett någon som misskött sig via kommentarer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.