Friskare arbetsplatser

Under lång tid har t ex arbetsrelaterad stress och dess konsekvenser ökat framförallt i Sverige men även i västvärlden i övrigt. Det påverkar företagen, organisationer, chefer och medarbetare både ekonomiskt och hälsomässigt. Samhälle, organisationer och individer behöver vidta åtgärder för att påverka sjukskrivningarna både i antal och hur länge de pågår. Det är ett gemensamt ansvar. Följaktligen behöver vi bygga bryggor i organisationen mellan ledningsgruppen, personalavdelningen, ansvariga för arbetsmiljön, företagshälsovården och friskvården.

 

Ledningssystem för friskvård

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Sven.

    Ren luft är ett av de grundläggande kraven om ska ställas. Airclining i Slussfors ( Klas Jakobsson), har lösningen med sitt ventilationssystem (renar från damm, mögel och tom radon) 070-217 76 01.

  2. Lisbet Olofsson

    Svar till Jan Nilsson (2012-06-19 20:44)
    En del jobb, en del fritid och en del egen tid. Har hittils inte varit med om att det bara är jobbet som får folk att gå in i väggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.