Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Tips för en regnig dag

En sådan dag åker man till Vännäs. En av sakerna man kan göra där är att gå på Vännäs Motormuséum. Detta idealistdrivna ställe är absolut värt ett besök.

Man hittar inte bara bilar,utan en massa saker som flyter, flyger, rullar, bullrar eller bara finns. Vi som nått högre åldrar kan få nostalgikickar och minnesbilder bara av att stå vid lanthandelsutställningen en stund. Till och med smakerna kan komma tillbaka ett ögonblick.

En intressant sak är att man blivit klassade som försvarsmuséum och får vara med och ta emot saker från försvaret. Det man skulle behöva är en hangar till, eller två. Man har mycket saker man inte kan visa nu.  Hangaren är näst äldst i Sverige och det dräller inte av sådana. Råkar du ha en som du inte längre använder på tomten, så ring Leif Johansson på Degermyr!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.