Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Gå in och läs DN på nätet. Där publicerades…

Gå in och läs DN på nätet. Där publicerades i natt en intervju med Littorin som är värd att ta del av.

Etiketter: , , , , , , , ,

15 kommentarer

 1. Lennart

  Men vad nytt får vi veta i den intervjun? Inget alls, tycker jag…

  På mig tycks det märkligt att en person som påstår sig vara oskyldig, inte ens kan ställa upp och svara på frågor. Det borde han göra – av omtanke om sina barn…

 2. Isak

  Liksom tidigare så ifrågasätter han anklagelserna och anser
  sig helt oskyldig till sexköp. Men varför är det då så svårt för hans regering och partikamrater att gå ut och
  försvara Littorins oskuld. Eller är man rädd om den egna
  riksdagsplatsen? Eller räcker inte den empatiska förmågan
  längre?

 3. Lars Gidlöf

  Intervju? Svara på frågor via mail är väl ingen intervju.

  Nä,han kände sig nog tvingad hitta på nåt,och varför skulle denna tjej ljuga? Du ar väl läst hennes orsak varför hon kom med uppgifterna,samt så ställer hon upp vid en ev. utredning.

 4. Karl-Gustav Sjöström

  Efter att ha läst intervjun, som egentligen inte gav något nytt. Hur han känner det borde varje tänkande människa begripa intervjun förutan.

  Aftonbladet har påstått sig ha graverande ”bevis” i den prostituerades dator, som väl förr eller senare också kommer att publiceras. En del av mig tycker att så borde man också göra. En annan del av mig tycker att det är nog nu. Han har redan fått utstå mer än jag skulle önska ens min värsta fiende – om jag nu hade nå’n ”fiende” överhuvudtaget.

 5. Jan Nilsson

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-07-14 10:02)
  Har inte tagit mig tid att svara på kommentarer så snabbt som jag brukar. Har inte tid nu heller, ska svara på de andra senare. Artikeln ger inga nya pusselbitar, men pekar på det självklara. Brott utreds av polis och avgörs i domstol, annars inte. Räcker (hittills) overifierade rykten havererar rättssamhället och politiken med det.
  Jag håller med socialdemokraten som sa att tidningar inte ska leka polis. Inser också hur sant de hade som sa att den här valrörelsen skulle bli osedvanligt rutten. Jag har fått en ny syn på AB, men tillräknar givetvis inte hela vänstersidan det här övertrampet.

 6. Jan Nilsson

  Svar till Andreas Jansson (2010-07-14 12:01)
  Andreas, språka med de lokala företrädarna i ditt nya parti om vad nyliberalism är och be att få en beskrivning på hur sådana ser ut. Du kan säkert också få en liten historielektion och lite tips och råd om den umgängeston vi brukar tillämpa i Vännäspolitiken. Hälsa med dig!

 7. Andreas Jansson

  Jag vet mkt väl vad nyliberalism är och för den delen så är jag medlem i ett parti, inte styrd. Men jag menar inte att vara otrevlig på nåt sätt och jag ber om ursäkt för mitt korkade sätt att skriva min förra kommentar. Nog ska det samtalas även vid olika åsikter. Jag skulle ljuga om jag önskade dig till ledadande positioner eftersom du bedriver en politik jag inte tror på. Men du som person och din öppenhet i ditt politiska arbete respekterar jag. Jag önskar dig och alla andra all välgång och lycka.

 8. Jan Nilsson

  Svar till Andreas Jansson (2010-07-15 14:44)
  Gott, det var en trevlig kommentar att få. Ursäkten godtas. Tack.
  Kan medddela att jag inte är nyliberal i den mening man oftast möter. Att man eftersträvar en anorektisk ”nattväktarstat” och tror att marknaden kan lösa precis allt.

 9. Jan Nilsson

  Svar till Lennart (2010-07-14 07:59)
  AB representerar här mediemakten. Vad kan en människa man göra mot den? SOL påpekar det självklara att rättsprocesser sköts av polis och domstolsväsende och inte av AB. De är också uppenbarligen mer noga med källor och bevis. Vi får se var saken landar. Jag försvarar inte sexköp och jag hoppas att jag reagerat även om det varit Mona som råkat ut för något liknande.

 10. Jan Nilsson

  Svar till Lars Gidlöf (2010-07-14 09:17)
  Det är mycket märkligt som kan hända. Särskilt när en ministers (och i förlängningen en regerings) väl och ve står på spel ett valår. Sådant finns det hemska exempel på. Jag kan lika lite säga att hon ljuger som någon annan kan säga att SOL ljuger.

 11. Stina Jansson

  Jag har läst artikeln i DN och tyckte att den var bra. Trovärdigheten i Littorins redogörelse får andra avgöra, men den verkar vara nog så god som Aftonbladets.

  Inga bevis för sexköp har presenterats utan möjligtvis finns spår efter chat-kontakter, samtidigt som nya uppgifter ploppar upp i denna sliskiga soppa. Det är nog klokt att vänta med att offentligt fördöma innan vi har hela bilden.

 12. Jan Nilsson

  Svar till Stina Jansson (2010-07-15 23:09)
  Sant. Jag kan ta fel, men tror inte att SOL nu skulle våga neka om det fanns sanning i AB:s påståenden. Han vet ju att han är mer rökt än en kvarglömd böckling om det finns minsta bevis för saken.

  AB:s trovärdighet har däremot fått sig en knäck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.