Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Jag älskar dig!


Jag har haft en heldag i politikens salar idag. I morse var temat ”Arena för tillväxt” och det blev en förmiddag med många aha-upplevelser utifrån ”utomstående” perspektiv på Vännäs goda förutsättningar. Skriver ingen annan så återkommer jag nog till det om jag får tid och kraft.

I eftermiddags var det ett telefonmöte med Ulf Kristersson angående förändringarna i sjukförsäkringen som gladde mig. Några reflektioner kommer senare.

Dagens citat från KS blir utropet från socialdemokratiske Leif Andersson på andra sidan sessionssalen efter att jag uttalat mig i en fråga om framtid, deponering, ekonomiskt ansvar och hållbarhet. ”-Jag älskar dig!”
Han rev ner dagens längsta skrattsalva.

Säga vad man vill, men det är eljest i Vännäs. 🙂

Nu ska jag åka till slalombacken och se om det går att ta en bild eller två från årets sista slalomtävling.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.