Linnéa Olsén, Obbola

Fredagskvällen är här..

och som den utomordentliga husfru jag är så gör vi pasta ikväll..och inte vilken rackarns köpepasta som helst, nej, nej, nej…Här görs det endast egen pasta!

Haha…Nej, i kväll är första gången på länge som vi gör egen pasta, men jag måste erkänna. Det blir 1000 gånger godare än den där skitpastan man köper.

I dag har jag varit supereffektiv, jag har satt på skumgummi och tyg på min snygga köksoffa. Träbänk i all ära, det gör så rackarns ont i lilla(!!) stjärten när man sitter direkt på träet.

Men, vi har massor av skumgummi kvar. Vi skall donera lite till grannen och lite till dagis. Men, vad gör man med resten? Finns det någon som vill ha lite så kom förbi och hämta!! Den är perfekt att sätta på kökssoffor!

I kväll så spelar vi Yatsy med pojkarna!

Kram!

4 kommentarer

  1. Linnéa Olsén

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-01-22 16:47)
    Haha…Nja, OM jag sitter för länge så gör det faktiskt ont fortfarande!
    Jag kan inte sitta helt platt med stjärten (om du förstår hur jag menar)men jag är inte längre handikappad. Jag kna till o med jogga nuförtiden:-)

  2. Helena Nilsson Springare

    Det låter ju som att du är i samma fas som jag haha.. här tapetseras det för fullt, skumgummeras kökssoffor (nu ska jag bara hitta ett roligt tyg till den) , rensas garderober och planteras blommor.. Och massa annat skoj haha.. kan det vara våren som väcker känslorna månne?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.