Linnéa Olsén, Obbola

Jag är rätt ointressant.

Vart har jag tagit vägen? Vad har jag gjort?

Jo, allt och ingenting egentligen. Jag har haft barnfri vecka. Jag har läst lite, städat lite, jobbat lite. Jag har misslyckats med konststycket att få en cykel att på ett magiskt sätt kunna ta sig upp på en trottoarkant lika hög som Mount Everest (det går inte att ta sig upp på en trottoarkant genom att bara vrida styret, man måste, MÅSTE vrida hela cykeln). Jag gjorde illa mig, bara lite.

Jag har ödmjukt tackat min lyckliga stjärna att jag har den bästa vän som finns. Att han släpper allt och kommer som en räddande ängel när jag, klantarslet ber om det. Att han diskat min disk, lagat min mat, strykt mig på armen och inte skrattat åt mig fast jag med all säkerhet förtjänade det.

Jag har drömt konstiga drömmar att jag levde ihop med en konstig kvinna som åt mackor i sängen och bad mig sopa bort alla smulor. Vilket definitivt inte kommer hända, inte smulgrejen utan snarare det där med att bo med en kvinna. Jag har drömt att min katt Smilla (som inte bor med oss längre) kommit hem med döda möss som mina hamstrar åt upp. Jag har dock inga hamstrar. Jag kanske borde köpa? Är det ett tecken månntro? Kan hamstrar vara det jag saknar i livet?

Jag har skrattat, jag har sjungit (högt, falskt och förjävligt).

Jag har lekt dekadent tonåring, sett tre filmer på raken varav en var så äcklig att jag lärde mig andas under täcket. Inside, en fransk splatterfilm. Se den INTE. Speciellt inte om du är gravid. Jag säger inget mer om den.

Sen har jag inte gjort något mer.

En Vecka går fort.

Denna vecka är barnvecka. Kärleksvecka. jag skall pussa mina barn så mycket att de kommer att bli tvungen att ständigt ha med sig en handduk för att kunna torka av sig alla mammapussar. Jag skall möblera om, måla några av mina fula trämöbler. Kanske rensa lite i alla skåp. Sen vill jag ju jobba oxå, om jag kan pressa in det bland alla mina måsten ;).

Ja. Det var min vecka om jag snabbspolar lite.

Jag är rätt ointressant.

 

 

 

6 kommentarer

  1. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2011-06-08 20:50)
    Tack Sköna Helena .)
    Du är intressant du med. Jo, nog känns det i kroppen efter smällen. Jag är som en patetisk liten varelse som lindar armen nu när jag jobbar för att inte skrämma alla boende.
    Du får hälsa tillbaka till de dina.
    Kramar i massor.

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Miss Minnalainen (2011-06-08 23:38)
    Nä, det var ju inte så. Tyvärr. Jag har försökt att analysera den lite själv men det är svårt. Min drömtydarbok säger inget om Hamstrar eller andra dylika saker 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.