Män får men inte kvinnor…

För fyra år sedan fick Cecilia Stegö Chilò, Maria Borelius, Ulrica Schenström och Kristina Axén Olin avgå från regeringen efter bara några dagar p.g.a. sådana saker som svartbetalde arbetskräft och obetalde tv-licenser m.m. Dessa kvinnor åkte ut ur regeringen med huvudet före för vad de hade gjort.

Men HG Wessberg, Anders Borg och Tobias Billström kom undan, trots svart arbetskraft och obetalda TV-licenser. Jag läste alldeles nyss i gårdagens tidning om tre nya ministrar…män allihop…som inte heller har riktigt rent mjöl i påsen. Alla tre har gjort någonting lite skumt. Jag slår vad om att de inte behöver avgå just därför att de är män.

I samma tidning läste jag att Reinfeldts "men’s club" regering samtidigt lägger ner Integrations- och jämställdhetsdepartementet!!  För mig finns ett tydligt samband.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.