S:t Peggy

Hurra…jag fyller år idag och jag är inte för blyg att medge att jag fyller 58 år. Det är kul att fylla år på Lucia eftersom det är lätt för de flesta att komma ihåg medan i USA är den 13 december bara en vanlig dag. När någon frågar mig här i Sverige när jag fyller år, behöver jag säga bara "på Lucia". Vad lätt!

Trots dagens ungdomsfokuserade värld är jag helt nöjd med att komma in i tantklubben. Jag tycker att det finns flera förmåner med att bli äldre. Man har exempelvis färdigt uppfostrat sina barn och kan tillbringa såväl tid och pengar på sig själv. Man känner sig mer självsäker och man behöver inte längre bry sig om vare sig man har klätt sig med dagens mode eller inte. Man har sina åsikter och principer och kan dessutom stå för dem utan att tveka eller be ursäkt.

Nej, om någon skulle erbjuda 10 miljoner kronor för mig att stiga in i en magisk maskin som skulle förvandla mig tillbaka till 18 år gammal skulle jag genast och starkt tacka nej till inbjudan. Min svårförtjänt erfarenhet och mina otroliga upplevelser – såväl de goda som de dåliga –  är värt betydligt mer än så!

6 kommentarer

  1. Katarina

    Hej Peggy!
    I Skåne säger man ”lille Lördag” det låter gulligt tycker jag:) Jag antar att spelningen gick bra och att du fick dig en öl.

  2. Berith

    Gratulerar – fast lite efteråt- på födelsedagen! Det är alltid så roligt att läsa dina och din mans bloggar..fortsätt vara så trevliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.