Vad vore livet utan förhoppningar?

Nu är dag en av ett nytt år och för mig finns det rätt så mycket att se fram emot! Här kommer bara några av mina personliga förhoppningar, drömmar och planer för 2011: 

Jag hoppas verkligen att det kvinnohistoriska museet som har föreslagits av Vänsterpartiet i Umeå blir förverkligat som en del av det kommande kulturhuset i "staden mellan broarna"!  

Så länge att det redan har bestämts att biblioteket skall flyttas till kajen mot viljan av Umeåborna hoppas jag åtminstone att den nuvarande bibliotekslokalen förblir en slags samlingsplats för folk med sådana saker som t.ex. ett kulturcafé, ett trevligt och varmt väntrum för Ultrabussresenärer samt ett stånd med information och hjälp för turister.

Den första veckan i januari varje år börjar Kalle och jag att planera för det kommande årets resande. Om vår utgångsplaner förverkligas skall det bli ett väldigt spännande år för oss!  

Jag hoppas att jag äntligen kan lyckas att få bukt på de 6 kilona som sakta men säkert under åren blivit en del av min kropp!  Tyvärr kan jag inte lova något men jag kommer att göra så gott jag kan. 

Jag hoppas att stackars President Obama förmår att bedriva sina ursprungliga utlovade vallöften trots att republikanerna nyss har fått mer makt efter det sista valet i USA.  Jag önskar samtidigt att de otåliga amerikanerna kunde lugna ner sig och sluta förvänta sig att ofantliga ändringar i ett sådant stort land inte kan åstadkommas övernatt! 

Jag hoppas att min dotter snart mår bättre och blir gladare. Jag hoppas också att min son kommer att lyckas med hans planerade utbildning och att han kan fortsätta att trivas med livet. 

För mitt liv som ”artist” ser jag fram emot att leda en tvådagars dansworkshop som planeras i mars i Östersund. Jag hoppas också att det blir många trevliga spelningar för banden som jag tillhör – New Mountain Music, O’Grejdi Nua och Umebygdens Spelmansgille. 

Sist men absolut inte minst hoppas jag att Kalle och jag kan lyckas att uppehålla god hälsa så att vi kan fortsätta njuta av många trevliga upplevelser tillsammans.

Hoppas jag också att era förhoppningar och drömmar blir förverkligade i år!! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.