Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!

Jag är inte ett dugg intresserad av sport. Tursamt nog är min man vanligtvis inte heller särskilt intresserad. Men undantaget för honom är en riktig spännande slalomtävling och helst när det finns några svenskar bland deltagaren. Det går i stort sett bra för min del eftersom jag alltid har någonting annat att syssla med under tiden att han sitter och tittar på TV:n som han emallanåt har gjort idag.

Det är nästan omöjligt emellertid att undvika det irriterande ljudet av det förbaskade tutande som jämt hörs under tävlingen! Jag fattar inte hur åskådaren på platsen kan stå ut med det konstanta oväsendet i öronen på ett sådant nära håll! Vad gör oväsendet ännu värre är att tonen är alldeles entonigt – på B dur förresten !

Det känns för mig som om de där löjliga tutorna bör vara olagliga men samtidig förstår jag att det inte gå att lagstifta en sådan oviktig sak. Men som musiker tycker jag att det minsta tillverkaren av dessa tutor kunde göra vore att tillverka två tutor till – en i G ton och en i D så att oväsendet åtminstone skulle stämma som en durackord! : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.