Tack, Västerbottningar!

Min älskade Kalle och jag har hittills haft en mycket trevlig dag som bestod de flesta aktiviteterna som vi verkligen gillar. Bara att kunna sova ut lite grann som vi fick göra känns mycket lyxigt.

Vi brukar nöja oss mest på helgerna hemma eller åtminstone i Vännästrakten, men idag åkte vi till Umeå för att gå på bio. Vi såg filmen Svinalängorna – en tragisk men gripande historia. Därefter gjorde vi ett riktigt undantag och unnade oss till en pizza i stan för att slippa laga middag när vi kom hem. Just nu chattar jag med min son via Facebook medan jag skriver detta inlägg och snart skall vi titta på Melodifestival. Vilken härlig, perfekt dag!

Så, vad har Västerbottningar att göra med vår trevliga dag? Jo, jag fick som landstingsanställd ett present kort till Filmstaden som julklapp av landstinget som egentligen kom från er (oss) skattebetalare!   Så, det blev en billig ”dejt” för Kalle och jag – han fick pensionärsrabatt och jag fick titta på filmen gratis. Så därför säger jag – tack, Västerbottningar för ert bidrag till en trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.