Puh!

 

Äntligen är det fredag! Det är egentligen min sjätte arbetsdag i rad och hela veckan har varit särskilt tung! Såväl kroppen som hjärnan har presterat mycket och det känns som om mitt ”kroppsystem” håller på att stängas ner från överstimulering. Den enda fördelen med att jobba så hårt på jobbet är att man inte hinner tänka på landstingets kommande hårda besparningar som inte tycks gälla stora chefer och politiker. 

I alla fall kommer det att bli en väl förtjänt trevlig helg som kommer att börja med middag ute med arbetskompisarna ikväll. Jag kommer definitivt att sakna mysfredag hemma med Kalle så det blir lördagsmys i helgen istället! 

På lördag får vi en härlig sovmorgon och en förhoppningsvis lugn dag som sannolikt kommer att inkludera en lång promenad med min älskade Kalle. Jag har varit på jakt de senaste två veckorna efter boende när vi på höstkanten skall semestra i Spanien. Vi kommer att bo i Barcelona en veckan och därefter flytta till Sitges och bo kvar där en vecka. Semesterlägenheter bokas fort nu, så det känns som ett måste i helgen att tillsammans med Kalle välja och boka två av de flera bra alternativ jag har hittat.  

På söndag blir det en intensiv musikövning c:a 15-19 hos mig med grabbarna från O’Grejdi Nua. Det blir alltid roligt med musik och särskilt roligt med ”mina O’Grejdi grabbar”!

 

Trevlig fredag alla!

3 kommentarer

  1. Jose

    Hej Peggy!

    Barcelona ar fantastiskt! Jag kommer fran Sverige men har bott har i tre ar nu, kommer aldrig atervanda!

    Om ni kollar efter lagenheter eller boende i Barcelona vill jag passa pa att tipsa om Barcelona-Home, de har manga olika losningar for folk som soker boende, bade lagenheter och rum i olika prisklasser. Har ar en lank med olika alternativ:

    http://en.barcelona-home.com/info-search/list-p/type-flat/city-Barcelona/px-5/arrival-20120401/departure-20120420/

    Jag bokade sjalv via dom och ar valdigt nojd, det ar skont att ha boendet ordnat sa kan man fokusera pa det viktiga, d.v.s. NJUTA!

    Mvh,
    Jose
    Barcelona

  2. Peggy Sjöström

    Tack för tipset, men vi bokade redan en fin lägenhet tidigare idag. Den ligger i närheten av Parc de Montjuic. Vad fick du att flytta dit? (Är du kärleksinvandrare liksom jag?) Vi ser mycket fram emot vår semester i Barcelona!

  3. Jose

    Hej!

    Jag langtade bara bort… 😉 Nu ar jag nojd och kommer inte flytta pa mig an pa ett tag iallafall.

    Hoppas ni njuter av Barca ordentligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.