Intressant tidsförskjutning!

Just nu när jag sitter framför datorn för att skriva detta blogginlägg är klockan 08.30 här i Michigan. Vi åt nämligen vår frukost ungefär samtidigt som de flesta av ni svenskar drack kaffe under dagens sista fikapaus på jobbet. Det kan upplevas som lite förvirrande men samtidigt intressant med tidsförskjutningen!

Ikväll blir det årets första amerikanska musikparty hos våra goda vänner Nancy och John. Vi skall vara framme ungefär samtidigt som de flesta i Sverige har lagt sig för kvällen d.v.s. kl. 23.30 i Sverige som motsvarar 17.30 i Michigan. Två andra par är också inbjudna – såväl Paul och Gayle som är också mycket god vänner till oss som Sara och Maynard som är en mycket trevligt par som vi känner. 

Innan vi skall börja spela musik blir det en knytkalas-middag (jag kommer att ta med en grekisk sallad) och samtalet runt bordet brukar vara mycket livligt och intressant! Musikgenren kommer säkert att blir mest irländsk, skotsk och amerikansk folkmusik men troligen också lite "ragtime" eftersom Paul är så förtjust i den där genren. 

Vi kommer sannolikt inte hemma före midnatt Michigan tid d.v.s. ungefär samtidigt som ni stiger up för att förbereda er till jobbet! Men nu skall jag sluta detta för att sätta fart på dagen. Så, hej så länge eller godnatt – beroende på när ni läser detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.