Livstecken nr 2

Jag lever så klart men tiden räckar fortfarande inte för mig… suck! Men jag vill snabbt berätta att vi lämnade dottern ensam hemma igår kväll för att gå ut och äta middag och därefter gå på konsert med våra goda vänner John och Nancy. Jag vill skriva mer om detta senare idag (med förutsättningen att jag får tid).

Idag blir det en annan dag fylld med diversa saker. Först skall Kalle och jag gå ut och ta en promenad medan min dotter sover. När vi kommer hem blir det dags för lunch (som blir frukost för dottern). Direkt efter lunch skall vi åka iväg för att köpa ett däck till dotterns bil… tyvärr. Det finns nämnligen en djup skada på däcket som gör att det egentligen är farligt att köra bilen. Hon är helt barskrapad (som vanligt) och jag kunde inte leva med mig själv om hon blev svårt skadade från en eventuell olycka p.g.a. det dåliga däcket.

Ikväll får Kalle och jag få på en föreläsning och film angående det koreanska kriget och jag (eller han) kommer säkert att skriva mer om detta senare.  Men nu måste jag sluta detta. Hej så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.