Nästa träff, maj 2012

Jag åkte in till staden Kalamazoo alldeles ensam igår för att först träffa och äta lunch med flera gamla arbetskompisar en restaurang. Det var obeskrivligt roligt att få träffa dem och höra vad de håller på med nuförtiden.

Den här årliga träffen är en slags återförening av före detta arbetskompisar (operationssköteskor allihopa) som av några anledningar inte längre jobbar sjukhuset. Vissa av dem har fått ett nytt jobb och vissa hade gått i pension men ett par av dem jobbar kvar. Jag blev chockad att höra att två av dem som har jobbat i 25 – 30 år blev uppsagde eftersom de tjände för hög lön och sjukhuset behövde spara pengar!! Det var skamligt och skrämmande!!

Det enda negativt var själva maten! Jag beställde en kycklingsallad men problemet var att kycklingen var inte alls lika god som jag är vann med hemma (Kalle stekar gudomlig god kycling). För det andra var salladen ENORM som är typisk för amerikanska restaurangrätter! Jag fattar inte hur en människa möjligt kan äta så hemskt mycket!

Träffen med mina före detta arbetskompisar blev mycket lyckad! Dessa återföreningar äger rum varje år i maj så jag ser redan fram emot nästan års träff!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.