Shopping day!

Idag blir det ingen "äkta" motion utan rätt så mycket spring från den ena till den andra butiken! Vi (läs "jag") är på jakt efter ett nytt matsalsbord med stolar så vi skall först gå på Nancys Furniture i Coloma (inte "min" Nancy). Vi vill snabbt besöka Colomas bibliotek för att skriva ut vägbeskrivningen till årets resa till Pennsylvania (mer om detta senare) därför att vi har ingen skrivare hemma.

Vi har inbjudit våra vänner John och Nancy till middag ikväll (vi kommer att äta c:a 23.45 svensk tid) så vi måste gå på en mataffär som heter Hardings i Coloma. Hardings är egentligen en kedjeaffär med en bra hemsida där man kan läsa om veckans klipp! Nu i helgen skall USA fira "Memorial Day" som är en av de mest viktiga och uppskattade helgerna under hela året! Många familjer tar med sig mycket mat och äter en picnic-lunch i en av de många stads- eller statsparkerna.

Och Hardings har  laddat upp ordentligt för de kommande storinköpen av mat. Om du vill kan du titta på veckans online-flygblad för att se vad Hardings erbjuder på extra pris! Klicka på de olika "Thumnails" för att se en större version av varje sida (observera att s. 6 visar små amerikanska flaggor som passar bra på picnic-bordet i det här patriotiska landet).

Om vi inte hittar ett bord i Coloma skall vi försätta jakten på Turner Furniture och Discount Furniture i Benton Harbor. Därefter skall vi åka till S:t Joseph för att betala husförsäkringen och på väg hem skall vi stanna på välgörenhetsbutiken, Goodwill, för att skänka bort några saker. Man kan hitta roliga saker på Goodwill så om vi har tid skall vi titta runt i butiken lite grann också.

Kalle väntar på mig så nu måste jag sluta detta. Hej så länge!

2 kommentarer

  1. Svägerskan

    Dina bloggar från USA och även Kalles är så intressanta att läsa. Många av dem borde Ni ha publicerat som någon slags dagbok i VK och VF’ mot betalning förstås,
    så hade fler människor fått ta del av innehållet.

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Svägerskan (2011-05-25 17:40)
    Tack snälla du för ditt beröm! Jag har inte lika mycket tid att blogga som Kalle men det är roligt att skriva när jag hinner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.