Ingenting frestande för tjuvar

Här i vårt hus i Riverside försöker vi att balansera funktion, skönhet och behov på ett klokt sätt. Vi har jobbat sten hårt på renoveringen här i huset så att allting är rent, fint, fräsch och bekvämt men begreppet "behov" kan ibland ifrågasättas.

Vi har ingen TV och vi har dessutom ingen som helst lust att köpa en! Vi har många andra roliga och intressanta saker att göra än att titta på TV under semester!  Vi har en gammal och lite charmig radiogrammofon som duger för att spela några skivor under mysiga middagar. Vi har en begagnad men uppdaterad dator med en tjock gammeldags datorskärm som funkar bra för våra behov.  Vi har en tämligen ny men enkel radio + CD-spelare som vi emellanåt använder.

Vi har medvetet valt att ha det enkelt men fint här i huset delvis för att vi än så länge bor här bara 5 veckor om året men också delvis för att inte fresta någon tjuv att bryta sig in. Men eftersom vi har lagt så mycket energi på renoveringen är jag ärligt sagt mer rädd för att någon skulle bryta sig in och förstöra tapeterna eller möblerna än jag är rädd för någon tjuv som skulle stjäla saker och ting!  

Ha det gott! Vi "ses" imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.