Sömnlös av glädje

Semester innebär bl.a. lugna dagar och möjligheten att sova ut varje dag. Men för oss finns det så många spännande saker att göra, planera och tänka på att vi emellanåt har lite svårt att sova!  Vi blir lite överstimulerade på ett positivt sätt och därför vaknar vi dessutom ofta vid 6:00 pigga som mörtar!

Det hände igen i natt av några anledningar. Först var det väldigt spännande att få vår nya matgrupp levererad hem till oss – bara några timmar efter inköpet! Omedelbart därefter kom middagsgästerna och njöt av en mycket rolig och livlig kväll. Strax innan vi gick till sängs fick jag ett meddelande via Facebook från en arbetskompis som upplyste mig om kompensationen som vi på sterilavdelningen på NUS kommer att få efter flera år av att ha jobbat för mycket! Den där spännande nyheten blev droppen som vick bägaren att flöda över och därför kom sömnen inte alls lätt! Dessutom vaknade vi  redan kl. 6:30 i morse!

Vi kommer kanse att "vissna" senare idag men nu skall jag sluta detta så att vi kan göra oss klara för att bl.a. besöka ett gulligt äldre par som bor alldeles i närheten. Ha en bra kväll och hej så länge!

En kommentar

  1. Katarina Anundby

    Hej
    Om ni ”vissnar” gör det ju inte så mycket för ni har ju semester:) och ni blommar snart upp igen. Tack för alla intressanta blogginlägg som Kalle och du skriver.
    Ha fortsatt trevligt ”overthere” Hälsa Kalle!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.