En underlig sak på himlen

När vi vaknade i morse och tittade ut ur fönstret såg vi till vår förvåning en underlig sak på himlen som såg ut som en slags eldkula! Nämen vänta…. NU kommer jag ihåg! Såvitt jag minns heter den "solen" – en grej som vi knappt har sett hittills i Michigan i år!

Skämt åsido, det kommer det att vara en rolig dag idag! Kalle sysslar med någonting utomhus medan jag får lite datortid här inne i huset. Snart skall vi sticka iväg på en annan cykeltur men innan dess MÅSTE jag ringa några telefonsamtal som jag borde ha gjort för två dagar sedan. Jag gillar nämligen inte telefonuppgifter så jag brukar undvika utföra dem så långt det bara går!

Senare ikväll skall vi få en gäst till middag som är en ny vän som vi träffade i fjol. Han är mycket intresserad av allting svenskt eftersom hela hans släkt är svensk fastän han föddes i USA.  Han har lovat att ta med sig en flaska av sin egen tillblandning som består av glögg och akvavit som sätts i frysen tills den blir slaskig". Jag kommer lite senare med en rapport om såväl själva besöket som tillblandingen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.