Vi trotsade vädret

Vi stannade under en blöt cykeltur vid "Little Paw Paw Lake" för att fotografera min T-skjorta med "Vännäs" på baksidan.

Vädret "over here" har hittills inte varit någon höjdare. Normallt under vår vistelse i Michigan är det varmt och soligt i princip varje dag men i år har vi upplevt mest svala, gråa dagar men ett nästan jämt hot av regn. 

Vi bestämde oss strax efter lunch i går att trotsa vädret och sticka iväg på en cykeltur. Det kom som väntat lite regnskurar då och då men det spelade ingen roll för oss. Det kändes icke desto mindre härligt att varit ute i den friska luften och känna doften av naturen. Men när vi cyklade igenom grannskapen kände vi också den omisskänneliga doften av tvättmedel vars doft släpps ut i luften via det vanliga bruket av torktumlaren här i Michigan.

Det var tydligen många människor som bestämde sig att förbli hemma för att hinna ikapp med tvätten istället för a cykla i regnet som två enfaldiga svenskar gjorde!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.