Tungt arbete

Kalle är utomhus just nu jobbar hårt med olika projekt i 36-graders temperatur. Han är beundransvärt duktig eftersom han inte är rädd för att anstränga sig och bli svettig med tungt arbete. Jag kunde inte klara av att äga och sköta om en sådan stor sommarvilla utan honom!

På grund av min förkylning har vi tillsammans bestämt att jag bör stanna kvar i huset och syssla med lättare saker såvitt jag orkar. Men arbetet som jag har utfört idag är också rätt så tungt i ett annat avseende – känslomässigt. Semestern är dessvärre nästan slut så jag har börjat "ta oss ur" USA för detta år. Vi åker tillbaks till Sverige nu på torsdag.

Jag har bokat "farvälbesök" hos mina barn och våra bästa vänner John och Nancy på onsdag. Jag har förberett pengar för att kunna överföras från mitt Swedbank-konto till mitt konto här i USA  för att kunna betala diverse månadsvisa räkningar angående Riverside-huset. Jag har ringt för att avbeställa sophämtningen och telefontjänsten på måndag.

Det känns trist att tiden här hemma i USA är slut. Jag brukar bli lite deppad och t.o.m. lite gråtfärdig medan vi packar våra reseväskor för att åka till O’Hare-flygplatsen. Men någonting magisk brukar hända någonstans halvvägs över Atlanten mot Sverige varje år. Jag brukar börja se fram emot allt som väntar mig i Sverige – vänner, musik, mitt jobb och den vackra svenska sommaren. Ja, ja… det här kommer att bli bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.