Beklagligt distraherade

Ni som också läser min mans blogg har troligen redan sett en liknande bild av min son, Mike, hans flickvän och hennes söner. Vi träffade Mike för sista gången på en restaurang och åt vi lunch tillsammans (mamma betalade) i Kalamazoo där han bor. Förutom att kunna ge honom en "hejdå Bamsekram" var min viktigaste önskan att be Kalle att fotografera Mike och jag tillsammans. 

Träffen blev mycket lyckad och samtalet oväntat livligt (han brukar inte vara en sådan pratkvarn). Han älskar att säga och göra lustigheter för att få mig att skratta och han lyckades göra det ofta och det fortsatte hela vägen ut till parkeringsplatsen.

Han var ledig den dagen och hade mycket att göra på sin "att-göra-lista" så jag ville inte hindra honom för länge. Jag har i flera år skämts och oroat mig för att min frånvaro i 11 månader av året från hans liv skulle störa vårt förhållande. Men han gav mig en sådan varm och äkta kram att jag blev helt upptagen i känslan – som gjorde att jag glömde att be honom att ställa upp för en bild med mig! : (

Men den varma kramen jag fick av honom kommer jag aldrig att glömma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.