Men hallååååå!!

Bilden ovan används fortfarande av VK. Suck! 

Det var för snart ett år sedan att renovationsarbetet på Norrlands Universitetssjukhus västerentrén (huvudentrén) slutfördes. Det var tydligen viktigt att entrén skulle se snygg och modern ut inför Kungens besök när han kom för att vara med när Botniabanan officiellt invigdesden 28:e augusti 2010.

Men trots den nya, fräscha huvudentrén använder VK fortfarande bilder som visar den gamla entrén vid artiklar angående sjukhuset! Men HALLÅ!! Kan det verkligen vara SÅ SVÅRT att skicka en av VKs fotografer dit för att fotografera den nya entrén? Ett annat tips till VK vore att omedelbart därefter radera de gamla västentrésbilderna från era datorer så att ingen kan använda dem igen i framtiden!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.