Rats!

Nej, rubriken betyder inte att vi har fått problem med gnagare här hemma i Brån! Ordet "rats" motsvarar "fy sjutton" på amerikansk-engelska och används när man har blivit besviken eller frustrerad. Och jag blev nyligen just det första d.v.s. besviken.

Ni som läser min mans blogg vet att han snart kommer att åka norrut med sina söner och barnbarn. Han kommer att vara borta i 2-3 dagar medan jag förblir kvar hemma eftersom jag måste jobba som vanligt. Min man är faktiskt min bästa vän och jag vill helst tillbringa tid med eller åtminstone nära honom. Men så länge som han kommer att vara borta tänkte jag att träffa ett par väninnor – den ena på onsdag för middag ute på restaurang i Umeå och den andra för lunch innan jag börjar kvällsturen på jobbet på torsdag.

Väninnan nr 2 befinner sig just nu i Finland så mina planer för torsdag blev inte av. Middagsträffen som jag såg mycket fram emot hade bokats in för en vecka sedan. Men någonting oväntat inträffades som gjorde att väninna nr 1  blev tvungen i morse att avboka middagsträffen!

Ja, ja… sån’t är livet. Jag brukar vara duktig på att ändra planer och hitta någonting annat att göra, men ändå känner jag mig lite besviken. Rats!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.