De är på väg!

 Vi fick nyss ett telefonsamtal av "kinasvenskarna" och de ville upplysa oss om att de har kommit så långt som till Vindeln och är på väg till oss! Vi kallar det här paret för "kinasvenskarna" på skoj eftersom vi träffades när vi hamnade i samma grupp med dem under vår kinaresa 2009. Vi trivdes så väl med varandras sällskap att vi har hållit kontakt sedan dess.

De bor i Skåne och har aldrig varit längre norrut än Stockholm. Eftersom de har andra bekanta här i Norrland bestämde de sig att för utföra en resa runt Sverige i synnerhet för att uppleva Norrland. De kommer att hälsa på oss nu i helgen och vi ser mycket fram emot besöket!
 
Jag har ofta tänkte hur roligt det kommer att bli att stolt visa upp våra personliga smultronställen här och där runt Västerbotten! Det är ju så vackert här i Västerbotten! Jag föreställde många gånger trevliga promenader längs vackra stigar under en klar blå himmel och strålande sol. Jag har längtat efter de trevliga lugna middagarna och intressanta samtalen att vi kunde njuta av på vår altan med ett glas vin i var sin hand. ÅÅååå…. vad trevlig det kommer att bli, tänkte jag.
 
Väderprognos för helgen: Regn… regn… regn.  SUCK!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.