Det vackraste jag sett

Nu är vi tillbaka till vardagslivet efter vår trevliga semester i Barcelona och Sitges. Jag hann inte skriva av olika skäl så många blogginlägg som jag hade velat under semestern. Kalle har skrivit väldigt mycket så ni som läser både mina och Kalles blogginlägg vet vad vi har gjort. Jag vill trots detta under de kommande dagarna skriva lite om vår semester från min synpunkt. Konstigt nog vill jag börja med att skriva om någonting som tillhör den allra sista delen av vår semester – att flyga över Sverige på väg hem.

Kalle och jag gillar uppenbarligen att resa och har därför flugit väldigt mycket. Vi har sett många olika landskap kors och tvärs över jordklotet så långt västerut som San Francisco, så lång österut som Beijing, så lång norrut som Garnes, Norge, och så långt söderut som Gran Canaria och Daxu, Kina. Men ändå tycker jag att Sverige är det vackraste landet jag någonsin har sett från ovan. Sveriges ändlösa skogar, hundratals sjöar och arkipelager,  berg och dalar, buktiga floder, röda tak och stora jordbruksmarker med ladugårdar och hus är nästan för vackra för ord!

Varje gång vi kommer hem från någon resa hur trevlig den än var känns det alltid härligt att komma hem till ett sådant vackert land.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.