Trevlig kväll med dottern

Den lila linjen i bilden visar vägen till min dotter.

Igår åkte vi till staden Grand Rapids där min dotter, Angela, bor med sin kvinnliga sambo, Jen. Dottern ringde vår mobiltelefon några gånger medan vi var på väg därför att hon var nästan orolig för att vi inte kunde hitta hyreshuset där hon bor. Men hon underskattade sannolikt min förmåga att utnyttja Internet till hjälp. Jag skrev in adressen till hyreshuset i hemsidan, Yahoo Driving Directions" och sedan fotograferade datorskärman (bilden ovan) eftersom vi inte har en skrivare här i Riverside. Lätt som en plätt!

Jag blev väldigt lycklig att träffa min dotter igen men också att se hur bra hon såg ut! Hon har tappat några kilo (och skänkte dem tyvärr till mig) och verkar vara mer lycklig och obekymrad än hon har varit på länge! Det var en riktigt lättnad att förstå att hennes liv är mycket mer stabilt än tidigare. Hoppas bara att det håller!

Vi blev inte bjudna på mat hos dem utan vi åkte ut för att äta på restaurang – typiskt amerikanskt! Tjejerna rekommenderade en kinabufférestaurang och maten var mycket och hyfsat god. Samtalet vid bordet var tillräkligt ivrigt så att jag nästan inte insåg att det var dags att betala och gå därifrån. När Kalle pekade på checken som låg mitt på bordet förstod jag att det tydligen var jag som förväntades att bjuda på mat genom att betala checken för alla! (Fastän Kalle delade kostnaden med mig senare). Ja, ja… en mamma förväntas uppenbarligen att ta hand om allt tills hon dör.

Bilden nedanför är en av bilderna som togs under kvällen.

2 kommentarer

  1. Sari

    Hej Peggy! kollade vk för min svärson är i Jönköping och spelar match och helt plötsligt dök du fram:)och jag blev nyfiken på att se din dotter! vad fina ni är tillsammans och vad fin hon är! Måste vara underbart och träffa henne igen! Kan bara känna med dej! Ha det såjätte bra nu, kram Sari

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Sari (2012-05-16 20:33)
    Hej Sari! Vad kul att du råkade hitta mitt blogginlägg! Tack för dina fina ord om mig och min dotter! Det var förstås väldigt roligt att kunna träffa henne igen. Jo, vi har det jättebra och det är svårt att tänka på att semestern kommer så småningom att ta slut. Jag skall försöka hålla mina svenska vänner uppdaterade om vad vi håller på med over here, så kolla bloggen igen då och då om du har lust.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.