Paradiset

Just nu när Sverige sovar (kl. 02.20 svensk tid) sitter jag här i Paradiset med min älskade Kalle bredvid mig på en bänk utanför vårt boende för natten. Vi har kört igenom mycket av glesbygden i Michigans övre halvö för att kunna besöka några för oss intressanta turistmål i morgon.

Det lilla samhället där vi skall bo inatt heter just Paradise, och det är delvis därför att jag ärligt kan påstå att jag befinner mig i paradiset. Hotellet heter "Vagabond" och det är långt ifrån lyxigt men det är rent och billigt – ungefär hälften av det som vi betalde för hotellet i Mackinaw City där vi bodde igårnatt. Området där hotellet ligger är så pass lugnt och enkelt att det fanns bara ett ställe (en pub) där vi kunde äta en mycket god hamburgare till middag.

Imorgon skall vi besöka ett fritidsområde där det finns en mycket känd vattenfall och därefter skall vi gå på ett skeppsvraksmuseum som ligger alldeles intill stranden på Lake Superior. Det är alltid roligt att ta en sådan liten avstickare när vi semestrar i USA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.