Dag 4: På väg hem

Här kommer det sista blogginlägget från USA för i år. Den sista dagen av våra korta avstickare var mest att köra raka spåret hem, men vi stannade när vi hittade någonting intressant – och för att äta och fika förstås! Vi stannade först på en utsiktsplats där vi kunde fotografera bron, som heter Mackinaw Bridge, som går mellan Michigans två halvöar.

Vi stannade också i en liten stad som heter Indian River för att där finns en park som är väldigt unik. Parken tillhör en katolsk kyrka som har gjort parken till ett vackert själsligt område där man kan be eller vila i lugn och ro.

Det jättestora korset står på en liten kulle och där hålls gudtjänster under sommartid – när det inte regnar förstås!

Det finns också en liten vandringsled i parken som heter "The stations of the cross". Längs leden finns små bilder på skyltar som  påminner en om de tolv viktiga händelserna som ledde till Jesus död på korset.

"Den heliga familjen" – en av flera statyer här och där i parken.

Nu stänger vi datorn här i Riverside, så vi "ses" nästa gång i Sverige!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.