Sista middagen

Klockan är 00.20 i Sverige när jag skriver dessa ord. Vi har tillbringat hela dagen med att förbereda huset här i Riverside för att vara tomt och tyst i nästan 11 månader. Vi har snyggat till tomten och städat huset och vi har redan packat nästan allt i resväskorna. Vi måste lämna huset imorgon kl. 17 (svensk tid) för att hinna köra till Chicago, lämna in hyrbilen och checka in till flyget som kommer att gå om exakt 24 timmar.

Trots några problem med avloppet under de första två veckorna av vår semester har vi haft det grymt bra och trevligt! Vi hann i veckan alla de farvälbesöken som vi ville utföra och ikväll blir det allra sista middagen här i Michigan, som skall intas hos grannarna som har bjudit in oss.

Jag känner mig mycket lycklig och privilegierad med att ha två hus, många trevliga vänner och bekanta och inte minst våra kära familjer i två fina länder. Men genom att ha mitt hjärta i två olika länder upplever jag nästan ständigt en längtan och saknad efter det land där jag inte befinner mig vid tillfället. Jag saknar Michigan redan nu även innan vi har åkt iväg. Men jag vet att så snart planet har lyft från amerikansk mark kommer jag att le med tanken på allt som väntar oss i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.