Nu är vi hemma

Jag är super-nöjd med årets semester i Michigan! Det känns även bra att vara hemma igen i Sverige, trots att jag gärna skulle ha haft lite mer tid med mina vuxna barn. Vi var hemma i Brån redan i torsdags och de första uppgifterna den dagen var förstås att packa upp och ställa bort väskorna, handla (kylskåpet var helt tomt!), och kämpa för att hålla oss vakna minst till kl. 22 p.g.a. tidförskjutnings-kraften över våra kroppar. 

Fredag och lördag har vi jobbat ganska hårt ute på tomten för att få den i vackert sommarskick, fastän det finns mer jobb att göra imorgon. Nu håller vi på med att ladda upp alla bilderna och videorna i var sin dator för att använda dem på något sätt – som blogginlägg eller i Facebook. Det är verkligen roligt att återigen uppleva allt som vi hade gjort i USA genom att titta på bilderna och videorna!

Det finns flera bilder som jag skulle gärna visa upp här i bloggen, men vid detta tillfälle blir det bara en extra bra bild. Det är Kalle, min man, som oftast står bakom kamera, men en väldigt omtänksam väninna till oss ville ta en bild av Kalle och jag tillsammans – för en gångs skull… så här:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.