En annan del av Amerika

Ikväll tänker jag mest på min son som har nyss anlänt till en annan del av Amerika nämligen San José, Kalifornien. Han skall vistas där och träna i en månad inför ett uppdrag åt armén. Det har varit riktigt kul att följa honom via Facebook när han beskrev nästan varje 30 minuter exakt där planet var över Amerika! Eftersom Kalle och jag flög till Kalifornia för några år sedan, kan jag se för mitt "inre öga" allt som han beskrev i Facebook angående Amerikas vackra landskap under flyget.

Han kommer efter en månads träning att skickas till en världskänd ö som ligger strax söderut från delstaten Florida. Han skall tjänstgöra i nio månader vid en världskänd fängelse på den ön.  Men jag får inte avslöja namnet på ön eftersom det är hemligt!  : )
Jag saknar faktiskt min son och jag är därför väldigt tacksam att han skriver ganska ofta om vad han gör i Facebook. Ni som inte är med i Facebook har säkert svårt att förstå, men det känns väldigt bra att kunna följa honom och därmed "vara med" hans liv i ett avseende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.