Ett rikt liv… med en aning sorg

Jag har levt hittills ett fantastiskt rikt liv! Jag har lärt mig hur man kan leva enkelt och sparsamt genom att ha växa upp på ett jordbruk i Michigan där jag har plockat färska persikor, körsbär, hallon och mäjs för att sälja på frukt- och grönsaksmarknaden i grannstaden, Benton Harbor. Sedan dess har jag uppfostrat två barn, stått på scenen hundratals gånger och spelat musik, varit väldigt engagerad i den katolska kyrkan som jag tillhörd i Michigan, och jobbat hårt hela mitt liv som vårdgivare i operationcentrum för allt jag någonsin har fått.

Jag upplevde världens äventyr när jag flyttade till Sverige för att skaffa ett härligt liv med min man och livskärleken, Kalle. Sverige har gett mig mycket mer än jag kunde ha föreställt mig! Tillsammans har Kalle och jag gått på den kinesiska muren, vadat över Mississippifloden vid sin källa i delstaten, Minnesota och besökte The White House i USA. Jag (vi) har ridit kamel på Saharaöken, åkte forsen i en gummi båt längs Arkansasfloden i USA, och stått på bergspetsen på en av USA:s mest kända berg, Pikes Peak i delstaten Colorado.

Vi har cyklat över Golden Gate-bron i San Francisco och har besökt Abraham Lincolns (USAs 16:e president) barndomstuga i delstaten Kentucky. I delstaten Tennessee har jag stått på scenen vid The Grand Ole Opry i Nashville och sedan åkte vidare för att besöka Elvis Presleys hem, Graceland, i Memphis. Vi har varit inbjudna till en bröllopsmiddag i Turkiet och vi har besökt St. Peters basilika och sixtinska kapellet i Rom. Vi har sett och upplevt mycket mer – alldeles för mycket att beskriva här i bloggen!

Men trots så många fantastiska härliga upplevelser och ett grymt bra liv i Sverige sorger jag ganska ofta över att jag inte har möjligheten att alldeles spontant träffa mina vuxna barn under 95% av året. Poängen är att vi skall vara snälla mot våra medmänniskor eftersom nästa alla sorger över någonting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.