Efter förlossningen

Det har hänt någonting stort på jobbet angående byggnadsprojektet som har pågått plågsamt länge! Vi har jobbat i flera månader i en väldigt trång, varm, dammig, mörk och allmänt besvärlig arbetsmiljö medan byggnadsarbetarna har arbetat på den andra sidan av en tillfällig vägg.

Byggnadsarbetarna tog bort den tillfälliga väggen i måndags för att avslöja vårt nya och oväntat stora "packrum", som det heter. Rummet är ljust, fräscht och fint med en massa ny och modern utrustning! Det kändes nästan som om vi klev in i himmelen efter alla dessa månader av trånga och mörka arbetsförhållanden. Vi har klagat ofta och högt till vår stackars chef och även till några andra chefer i ledningen.

Jag och mina arbetskamrater har ofta känt oss stressade och frustrerade och flera av oss har även mått fysiskt dåligt av den dåliga arbetsmiljön vi har varit tvungna att jobba i sedan mars 2011. Men lättnaden som vi nu känner liknar en förlossning! Jo, därför att så snart man ser "slutprodukten" glömmer man snabbt all frustration, smärta och besvär som upplevdes under tiden fram till förlossningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.