Återuppleva semestern via bilderna

Alla känner säkert igen Rialto-bron, som är en av bara fyra broar över den stora kanalen i Venedig. 

Dagens gräsliga väder blev den perfekta ursäkten för mig att sitta framför datorn och titta igenom bilderna från våra tidigare semestrar. Jag gillar att syssla med bilder och därefter visa upp dem på någon resedagbok. Men det har jag inte gjort på länge mest p.g.a. mitt växande missnöje med resedagboken till vilken jag redan har laddat upp c:a 1 500 av våra semesterbilder!

Jag letar då och då efter en bättre resedagbok och jag är eventuellt även villig att betala en liten avgift mot bättre användarvillkor. Vi har åkt till Barcelona och Venedig det senaste åren utan att jag har visat upp våra bilder någonstans. Snart åker vi iväg på en 2-veckors semester till Egypten som betyder att det blir ytterligare en massa nya bilder som bara kommer att ligga i en mapp i datorn om jag inte skaffar någonstans att visa upp dem.

Jag har därför tillbringat ganska mycket tid idag på att ladda upp våra senaste semesterbilder till Facebook där åtminstone mina vänner kan titta på dem. Det var väldigt trevligt att återigen uppleva våra oförglömliga semestrar så där! Bilderna framkallar så pass djupa minnen att jag nästan kan känna dofterna och höra ljuden från det omgivande området där vi stod när bilderna togs.

Det vore kanske kul att visa upp några av våra bilder här i bloggosfären. Men jag är lite less på att sitta framför datorn för i dag, så det blir kanske någon annan dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.