Livstecken

Jo, jag lever. Jag har inte skrivit ett blogginlägg sedan den 10:e mars av några anledningar. Livet kräver ibland så pass mycket tid och energi att jag inte orkar mer än vardagens måsten. Jag loggade in några gånger under de senaste månaderna och såg med glädje att det fortfarande finns oväntat många trogna läsare som tittar in och tålmodigt väntar på några ord från mig.

Jag har varit ledig från jobbet idag och tack vare det otrevliga vädret fick jag plötsligt lust att skriva ett livstecken. Våra resväskor ligger på golvet i vardagsrummet och väntar bara några saker som skall slängas in i sista minuten innan vi åker till flygplatsen. Vi åker till mitt älskade hemland nu på lördag, så de flesta av mina tankar och hela min själ och mitt hjärta är bildligt redan där i Michigan.

Titta ovanför bloggen på den så kallade "toppbilden" som visar en mysig liten sjö som ligger i närheten av där vi bor i Michigan. Vi brukar cykla förbi sjön och inom kort får vi skåda den lilla fina sjön igen.

4 kommentarer

 1. Elisabeth

  Äntligen!
  Jättekul att få läsa ett inlägg av dig igen. Jag har väntat och hunnit bli rätt orolig att något hänt.
  Nu önskar jag dig och din man en riktigt fin resa!

 2. Peggy Sjöström

  Svar till Elisabeth (2013-05-10 16:05)
  Tack, snälla, för att du uppenbarligen var en av de trogna som väntade på några ord från mig! Jag vill verkligen försöka skriva några ord så ofta som jag hinner, nu när jag äntligen har sätt igång igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.