En vanlig torsdag i USA

Vi gick på bio i grannstaden Benton Harbor i tisdags och till min överraskning fick även jag pensionärsrebatt eftersom jag nyligen fyllde 60 år! Kanske jag borde bli deppad men jag tyckte att det bara var roligt att jag har nått början av ålerdomen.

Som fortsättning på ålderdoms-temat gick vi idag på en ålderdoms hälsomässa som var faktiskt lite små rolig. Det var kostnadsfritt insläpp och det bjöds på underhållning och små saker liksom bläckpennor, kylskåpsmagneter, godis och glass. Alla besökare fick en tyg påse vid entrén för att bära omkring alla små saker som bjöds!

Direkt efter hälsomässan gick vi på ett par loppisar varav den första hittade vi ett alldeles lämpligt soffbord. Bordet är lite slitet men det är mycket stabilt, så med lite ytbehandling kommer det att passa perfekt till vårt behov. Att göra vårt nya soffbord fint kommer att vara mitt projekt och jag skall börja direkt efter frukost på fredag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.