Eurovision song contest

Det var en trevlig dag igår – kanske i synnerhet för mig. Jag körde c:a 6 mil till Kalamazoo, där jag had bott i nästan 30 år, för att träffa flera gamla arbetskamrater till lunch. Det var väldigt roligt att träffa dem igen och att höra lite skvaller och nyheter om dem själva samt andra av mina förra detta arbetskamrater.

Jag kom hem precis i tid (kl. 15 här i Michigan) för att kunna sitta med Kalle och titta på Eurovision song contest som han hade lyckats hitta på datorn. (Det känns både roligt och tryggt att kunna titta på lite svenskt tv-program medan vi är "over here".) Vi hade tidigare bestämt oss att åka hemifrån kl. 16.15 för att vara med på en mini-musikfestival i grannstaden St. Joseph. Men just när vi skulle stänga av datorn och åka, fick vi höra att Robin skulle sjunga inom kort, så vi bestämde oss at stanna några minuter till. Men PRECIS när Robin skulle börja sjunga hakade datorn upp sig!! Vi hade ingen chans att kunna starta om datorn så pass snabbt för att kunna lyssna på Robin! 

Vi läste på Aftonbladet imorse att Robin tyvärr inte vann. Men vi också läste att Eric Sadde hade skrivit på Twitter att Petra Mede är "knullbar". Grattis, Eric, för att du har i mina ögon vunnit priset för dagens största skitstövel!

I alla fall, det var mycket trevligt på mini-musikfestivalen som ägde rum utomhus vid Michigansjön. Festivalen blev den 4:e musikevevenemang som vi hittills har varit med på. Ikväll blir det en irländsk spelmansstämma i staden Grand Rapids som ligger c:a 8 mil nordöst från oss. Ha en trevlig kväll och vi kommer förhoppningsvis att ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.