USAs ”Blocket”

Jag har en fin gitarr av det fina märket, Ovation, hemma i Sverige, men den stannar kvar hemma när vi åker till USA. För det första vill jag inte utsätta min fina gitarr för stöld eller skador under den långa resan hit. För det andra vore det lite för tungt och dyrt att bära min älskade men tunga gitarren över 600 mil till Michigan. 

Min väninna, Nancy, brukar ta med sig en extra gitarr för mig att spela när vi går tillsammans på på någon musikfest eller spelmansstämma. Men jag började längta efter en gitarr att ha i huset hela tiden för att kunna öva några sånger. Jag kollade därför USAs motsvarande till Sveriges "Blocket", som heter "Craigslist, och hittade den här begagnade gitarren för bara $50 (c:a 333 kr)!

Gitarren är inte av ett fint eller känt märke men den är i mycket god skick, stabil och låter bättre än jag förväntade mig, så jag är nöjd! Nu får jag öva bl.a. visan "Norrländsk sommarnatt, som Umebygdens Spelmansgille skall sjunga under vår spelning på middsommarfirandet i Sävar den 21:a juni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.