Det gick inte med tåget

Trots att jag är på semester har jag upplevt lite stress här i Michigan. Många av våra vänner vill umgås med oss och det finns så mycket som vi vill göra och se att det nästan inte går att boka in allt! Vi gillar våra vänner men vi har hittills knappt haft någon tid för oss själva! Så för att "rymma" härifrån ett tag tänkte vi boka en tågresa till Chicago, sova över en natt och sedan åka hem dagen därpå. Jag besökte tågbolaget Amtraks hemsida för att boka en sådan resa nu till veckan.

Till min besvikelse är alla tågresor till Chicago redan fullbokade under resten av vår tid här i USA!  Vilken överraskning det blev att det inte går att boka en tågresa här i biltokiga USA trots det relativt korta varslet! Eftersom det var själva tågresan som lockade oss mest, försökte jag hitta någon annan stad som vi kunde åka tåg till men utan att lyckas!

Vi kommer ändå att ordna en dagsutflykt någonstans men nu måste vi köra bilen. Vi är fortfarande sugna på en tågresa men det blir först nästan år – och vi skall boka tågresan i mycket god tid innan vi ens åker från Sverige nästa år. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.