Hälsningar från Champaign, Illinois

Nu har det gått nästan två veckor sedan mitt sista blogginlägg. Mycket har hänt under vår semester i USA som jag gärna skulle ha bloggat om, men jag har helt enkelt inte haft tid! Min man och jag har inte än lärt oss hur det går till att ha en lugn semester. Vi har bara en vecka kvar i USA som förhoppningsvis kommer att vara lite lugnare.

Vi har nyss checkat in på ett fint hotell för den sista övernattningen under vår fyra dagars avstickare igenom Illinois. Vi har sett mycket, lärt oss mycket om USAs historia, kört vilse emellanåt, och träffat många trevliga amerikaner. Jag vill försöka hitta tid under de kommande dagarna för att skriva om några historier och visa flera fina bilder angående vår tid i USA. Hej så länge!

3 kommentarer

  1. Elisabeth

    Kul med ett livstecken och jag ser fram emot att få se bilder och höra mer om er resa. Önskar er ett avkopplande slut på er semester.

    • Peggy Sjöström (inläggsförfattare)

      Tackar! Ursäkta att jag inte svarade tidigare men VK har ändrat blogg-platformen och jag såg inte att din och fler kommentarer hade kommit!

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Elisabeth (2013-06-07 10:51)
    Tack för kommentaren! Jag läste några inlägg av din blogg och tyckte att de var intressanta. Det tycks vara lite för krånligt att skriva en kommentar, så jag tyvärr gav upp. I alla fall, vi är hemma nu och jag skall försöka skriva några blogginlägg idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.