Barbro har blivit vår bästis

Vi har kört bilen väldigt mycket här i USA i år! Kors och tvärs och hit och dit mot många olika mål i såväl Michigan som Illinois. Dagen efter vi kom till USA köpte vi ett kontantkort från USA:s största telefonbolag AT&T (Amerikan telefon och telegraf) till en "smartphone" som min svägerska skänkte till mig. AT&T  har förbättrat sitt kontantkort ordentligt i år för att inkludera bl.a. gränslös surfing, samtal, sms och även navigation.

Den där navigationstjänsten har räddat oss många gånger! Eftersom vi har ställt telefonen för att använda det svenska språket hörs en kvinnlig röst som förklarar för oss hur vi skall köra för att komma fram till vårt mål. Navigationsrösten har blivit så pass pålitlig och hjälpsam att vi har döpt den till Barbro.

Vi skall snart åka iväg till ett hus vi aldrig har besökt. Jag skrev därför in adressen i nagivationsfältet för några minuter sedan och sedan la jag telefonen på bordet bredvid datorn. "Barbro" är så ivrig att köra iväg att hon håller på att tjata om att vi skall "kör österut och sedan svänga höger". O.K., Barbro… nu kör vi!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.