Hemma i Brån

IMG_6055

       Bilden som Kalle tog när vi åkte pendeltåg till Chicago.

Ungefär klockan 13.30 idag kom vi hem till Brån efter en lång men bekväm och problemfri flygning från Chicago. Vi har packat upp resväskorna och sysslat med olika saker som man måste syssla med direkt efter en lång resa – delvis för att försöka hålla oss vaken tills en normal svensk sängdags. Vi dåsade lite grann på flyget men det är ingen ersättning för riktig sömn. Vi har varit vakna därför i c:a 33 timmar fastän jag ”fuskade” med en 50-minuters tupplur.

Jag hann inte skriva så många blogginlägg under vår vistelse i USA som jag hade hoppas och det är lätt att skylla på brist av tid. Men  men sanningen är att det inte är särskilt frestande att sitta framför en datorn när det finns andra roliga saker att göra under den något begränsade tiden man har på semester. Därför kommer jag att fortsätta skriva om vår semester under de kommande dagarna trots att det vi är hemma nu.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.