Allsång á la dagens teknik

Vilken fantastisk tur att vi västerbottningar fick, för andra året i rad, strålande väder under midsommarfirandet! Enligt vår tradition åkte min man och jag till Sävar där jag och mina musikkamrater i Umebygdens Spelmansgille spelade musiken för midsommarfirandet. Direkt efter spelningen åkte vi till Umeå för att vi hade blivit inbjudna av min svägerska och hennes man till middag.

Efter vi hade ätit klart blev vi plötsligt sugna på att sjunga lite allsång. Jag hade förstås gitarren med mig men ingen allsångstext.  Men med hjälp av vår surfplatta som min man kopplade upp till svägerskans WiFi kunde vi hitta hur mycket sångtext som helst! Vi hade så kul att det nästan är svårt att föreställa ett liv utan IT-prylar och internet.. så länge man inte glömmer bort att sätta IT-prylar åt sidan och umgås på riktigt med våra ”levande” nära och kära.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.