Flygresa över USA

Säg vad man vill om USA:s problem och tidvis tokiga partipolitik men man kan inte neka att Amerika verkligen är ett vackert land. Om du har lust att göra en kort datorgenererad flygresa över USA här har du chansen! Klicka HÄR för att flyga över USA från New York till Kalifornia. Det enda problemet är att filmens skapare glömde bort Alaska och Hawaii, som konstigt nog är ganska typiskt till och med för Amerikaner!

En sak som jag i synnerhet gillar om filmen är sättet som människorna vinkar och ropa ”hej” till piloten när hen flyger förbi! Att hälsa så ivrigt och öppet så där är väldigt typiskt amerikanskt! Jag blir nästan tårögd när jag tittar på filmen, och jag hoppas att ni gillar den också.

Ha en trevlig måndag hur som helst ni skall tillbringa dagen.

 

4 kommentarer

 1. Elisabeth

  Vilken mäktig film! Bra start på en måndag. Det är verkligen så intressant när du berättar om ditt hemland och jag märker att jag ofta hoppas på just det när du skrivit ett nytt inlägg.

  • Peggy Sjöström (inläggsförfattare)

   Tack! Det gör mig glad att veta att du också gillade filmen och att du gillar mina blogginlägg om USA. Jag bör skriva lite mer om vår USA-resa eftersom jag har flera historier att berätta från vår tid där i år.

 2. Rolf Jolhed

  Peggy! En herlig upplevelse av en fantastisk flygtur! Så vackert, blev också litt rørt med fuktige øgon! Glory,glory…..ja flott!! Må komma mig till USA !!! Har blivit så trøtt på regnandet och kylan, idag nestan 10 grader? Det blir sækert en tur till varmare strøk, men nær, har vi ikke planlagt. Hade bra och helsa Kalle!

  • Peggy Sjöström (inläggsförfattare)

   Vad roligt att du har tittat och också gillar filmen! Tursamt nog är USA betydligt mer än bara vapen och tillfällig skandal!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.