En hyllning till Earl

blogg_Earl

Om man klickar på bilderna blir de stor!

Earl är ”trädgubben” som vi har anlitat tre gånger under de senaste fyra åren för att ta bort flera träd från vår 2 000 kvadrat meter-tomt i Michigan. Han har visat sig att vara en pålitlig och hederlig man som är arbetsledaren till ett gäng ”träd-grabbar”. Earl är den skjortlösa mannen i bilden ovan.

Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg, fick vi ett stort problem sent på den kvällen före hemresan tillbaks till Sverige. Flera stora grenar blåste ner på garageinfarten – bara drygt en meter ifrån hyrbilen! Vi lyckades plocka upp dem men hann bara lägga dem bredvid garageinfarten med hoppet att jag skulle kunna få kontakt med Earl efter vi kom hem.

Blogg_storm, b

Jag blev nästan orolig när Earl inte svarade telefonen på flera dagar, men till slut fick jag veta att stormen hade slagit ut hans telefon. Han lovade att plocka bort grenarna så fort han hade tid för att det var många andra husägare som drabbades mycket värre än vi av stormen. Det tog nästan tre veckor men nu är det gjort!

Det finns inget postgiro-system i USA, så när jag frågade om betalning svarade Earl – ”inget problem! Ni får betala när vi ses nästa år!” I själva verket är det rätt så typiskt amerikanskt att göra upp en överenskommelse så där, men vi är ändå mycket tacksam för och imponerad över Earl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.